Cartridges

Eeko Print Cartridges

Eeko Print biedt u een duurzame manier van printen.
Onze cartridges zijn gerecycled (remanufactured). Dit betekent dat lege cartridges als basis worden gebruikt voor de Eeko Print cartridges.

De cartridges die u bij Eeko® heeft ingeleverd worden aan onze producenten aangeboden.
Hier worden ze  gecontroleerd en zorgvuldig schoongemaakt. Daarna worden de toners voorzien van onder andere nieuw tonerpoeder en een nieuwe drumrol. Tot slot worden de cartridges uitvoerig getest en in een gesealde verpakking weer aangeboden door Eeko Print.

Deze manier van werken zorgt er voor dat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen. Een tonercartridge kan op deze manier tot wel vier keer hergebruikt worden zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies.

Naast het feit dat u met het gebruik van onze Eeko Print toners gemiddeld 50% bespaart op gebruik van originele toners, levert u ook een bijdrage aan een beter milieu! 

Kwaliteit & Garantie

We bieden minimaal 1 jaar lang 100% garantie op onze Eeko Print cartridges. Wanneer een cartridge niet aan uw wensen voldoet, leveren wij een vervangende cartridge of crediteren wij het aankoopbedrag.

Door remanufacturing wordt een belangrijke bijdrage aan de bescherming aan ons milieu geleverd. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door de Scandinavische milieucertificering “ecolabel ” Nordic Swan, maar ook door de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 certificering aan welke onze leveranciers voldoen. Milieuvriendelijke productie en het gebruik van niet schadelijke stoffen zijn de fundamenten voor de Eeko Print cartridges. Bovendien worden de intellectuele eigendomsrechten van derden gerespecteerd en enkel cartridges geproduceerd welke origineel zijn geweest.

Toner en inkjet cartridges van Eeko Print  zijn de juiste keuze. De hoogste kwaliteitseisen, solide productiemethoden en continue procesverbetering resulteren in een goede prijs / kwaliteits- verhouding.

Garantie op printers

Het gebruik van Eeko Print cartridges heeft geen invloed op de garantie! 
Mocht het in het onwaarschijnlijke geval zo zijn, dat een product van ons schade toebrengt aan uw apparaat, neem dan direct contact op met Eeko Print.
Wij zorgen ervoor dat onze leverancier de garantie van dit apparaat overneemt, mocht de schade ontstaan zijn door gebruik van de Eeko Print cartridges.
Deze garantie geeft u dezelfde zekerheid, die u niet alleen van het originele (OEM) product mag verwachten, maar ook van onze leverancier als gerenommeerd producent.

Originele tonercartridges

Print u toch liever met originele tonercartridges? Wij kunnen tonercartridges van onder andere HP, Brother, Lexmark Canon, OKI, Samsung, Xerox en Epson leveren. Vraag hiervoor een offerte aan op info@eekoprint.nl. Daarnaast hebben wij voor deze toners geregeld interessante outlet aanbiedingen. Dit houdt in dat ongebruikte originele tonercartridge tegen extra scherpe tarieven geleverd kunnen worden. Vraag ook hiervoor een offerte aan op info@eekoprint.nl.

Eeko Print B.V. is een onderdeel van Eeko Group B.V. Alle rechten voorbehouden.