Cartridges

Eeko Print Cartridges

Eeko Print biedt u een duurzame manier van printen.
Onze cartridges zijn gerecycled (remanufactured). Dit betekent dat lege originele cartridges als basis worden gebruikt voor de productie van Eeko Print cartridges.

De cartridges die u bij ons zusterbedrijf Eeko® heeft ingeleverd, worden aan onze producenten aangeboden.
Hier worden ze gecontroleerd en zorgvuldig schoongemaakt. Vervolgens worden de toners voorzien van nieuw tonerpoeder en een nieuwe drumrol. Tot slot worden de cartridges uitvoerig getest en in een gesealde verpakking weer aangeboden door Eeko Print.

Deze manier van werken zorgt er voor dat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen. Een tonercartridge kan op deze manier tot wel vier keer hergebruikt worden zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies.

Naast het feit dat u met het gebruik van onze Eeko Print toners gemiddeld 50% bespaart op gebruik van originele toners, levert u ook een bijdrage aan een beter milieu! 

Kwaliteit & Garantie

We bieden 2 jaar lang 100% garantie op onze Eeko Print cartridges. Wanneer een cartridge niet aan uw wensen voldoet, leveren wij een vervangende cartridge of crediteren wij het aankoopbedrag.

Door originele cartridges te recyclen wordt een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu geleverd. Daarnaast voldoen de Eeko Print cartridges aan alle kwaliteitseisen en normeringen die gelden voor West-Europa. Milieuvriendelijke productie en het gebruik van niet schadelijke stoffen zijn de fundamenten voor de Eeko Print cartridges. Bovendien worden de intellectuele eigendomsrechten van derden gerespecteerd en enkel cartridges geproduceerd welke origineel zijn geweest.

Toner en inkjet cartridges van Eeko Print  zijn de juiste keuze. De hoogste kwaliteitseisen, solide productiemethoden en continue procesverbetering resulteren in een goede prijs / kwaliteits- verhouding.

Meer informatie over onze garantieregeling vindt u hier.

Garantie op printers

Het gebruik van Eeko Print cartridges heeft geen invloed op de garantie van uw printers! 
Mocht het in het onwaarschijnlijke geval zo zijn, dat een product van ons schade toebrengt aan uw apparaat, neem dan direct contact op met Eeko Print.
Wij zorgen ervoor dat onze leverancier de garantie van dit apparaat overneemt, mocht de schade ontstaan zijn door gebruik van de Eeko Print cartridges.
Deze garantie geeft u dezelfde zekerheid, die u niet alleen van het originele (OEM) product mag, maar ook van Eeko Print mag verwachten.

Originele tonercartridges

Print u toch liever met originele tonercartridges? Wij kunnen tonercartridges van onder andere HP, Brother, Lexmark Canon, OKI, Samsung, Xerox en Epson leveren. Vraag hiervoor een offerte aan op info@eekoprint.nl. Wij zorgen dat u dan een scherpe offerte ontvangt. Wanneer er Eeko Print varianten beschikbaar zijn, adviseren we u om toch deze te gebruiken.

Eeko Print B.V. is een onderdeel van Eeko Group B.V. Alle rechten voorbehouden.