Over Eeko Print

Over Eeko Print

Eeko Print levert remanufactured cartridges aan zakelijke eindgebruikers. Op deze manier geven we de cartridges die bij Eeko worden ingeleverd een tweede leven en bieden we u een voordelige manier van printen!

Bij Eeko Print staat voor service en gemak. U kunt bijvoorbeeld online uw cartridges bestellen, maar we staan u ook graag telefonisch te woord voor een bestelling. Ook kunt u bij uw contactpersoon bij Eeko Print snel en makkelijk per e-mail een vraag of bestelling doorgeven.

We maken prijsopgaves op maat voor onze relaties. Hiervoor ontvangen we graag uw printertypes. Deze kunt u per mail aan ons doorgeven op info@eekoprint.nl

Heeft u een klacht, vul dan ons RMA document in op de pagina RMA procedure of stuur een e-mail naar info@eekoprint.nl. Graag ontvangen we bij klachten een kopie van de klacht of melding, een statuspagina van de supplies waardoor de klacht veroorzaakt wordt en een foto van de cartridges die in de printer zitten. Hiermee kunnen we uw klacht snel afhandelen en waar mogelijk direct oplossen.

Eeko Print is ontstaan als uitbreiding op het Eeko inzamelprogramma, waarbij u uw lege toners- en inktcartridges en uw gebruikte mobiele telefoons kunt inzamelen voor een duurzame verwerking ten behoeve van een goed doel. U onderneemt circulair wanneer u én lege cartridges bij Eeko inlevert én uw duurzame cartridges bij Eeko Print besteld.

In samenwerking met het Eeko® Inzamelprogramma voorkomen we dat lege cartridges op de afvalbergen belanden. Wilt u ook meewerken aan het Eeko® inzamelprogramma en tevens een goed doel steunen? Vraag nu gratis inzamelmateriaal aan op www.eeko.com.

Eeko recycle proces

Eeko Print B.V. is een onderdeel van Eeko Group B.V. Alle rechten voorbehouden.